case

Rineke Dijkinga & Puur Westerwolde

Rineke Dijkinga is voedingsdeskundige, auteur en zoals ze zelf vol enthousiasme zegt “een groendoener”. Een van haar duurzame projecten is de groene vergaderlocatie Puur Westerwolde. 

Zo begon het:

Rineke Dijkinga is voedingsdeskundige, boekenschrijver en een enorm liefhebber van gezond, lekker en duurzaam eten. Ze geeft al jaren lezingen en workshops over duurzaam eten in al z’n facetten en schrijft boeken met voedzame, lekkere recepten.  

Een paar jaar geleden ontstond haar droom om een duurzame groepslocatie te ontwikkelen waar mensen verzorgd worden met puur, eerlijk en gezond voedsel. Webdesigner Marnix Smalbil bouwde de website en ik gaf advies over merkstrategie, webstrategie, content en branding.  

Diensten:
Branding-advies, tekstadvies, Tagline-creatie, Webstrategie-advies, Marketing-advies. 

Samenwerking:
Marnix Smalbil -Website, Grafisch Design
Gijs Versteeg – Fotografie

“Vertel het verschil, zodat je het verschil kunt maken.”

 

– sandra de jong

Proces

Inventarisatie

Rineke Dijkinga, Marnix Smalbil en ik gingen als eerste om tafel om te inventariseren waar de behoeften lagen. Wie doet wat, wat is de deadline en wat zijn de mogelijkheden in tijd en budget? 

Merkstrategie -Scan & -Advies

Omdat een volledig merkstrategie-traject niet goed in dit project paste en ik het werk van Rineke goed kende, zijn we gekomen tot een beknopte merkstrategie-scan met bijbehorend advies. 

Webstrategie

Samen met webdesigner Marnix Smalbil en opdrachtgever Rineke Dijkinga keek ik op basis van de merkstrategie naar een strategie voor de website. Wat is een goede menustructuur, waar heeft de doelgroep behoefte aan en hoe delen we de verschillende pagina’s in? 

Sandra-de-Jong-Favicon
Website & tekstadvies

Terwijl Marnix de website ontwierp hadden we regelmatig contact om te sparren. Tegelijk schreef ik de content, grotendeels op bestaande teksten van Rineke. Ik gaf advies over teksten en aanbod. 

Jouw verhaal samen ontdekken?