Algemene Voorwaarden

Versie 20/5/2022

Op deze pagina kun je de algemene voorwaarden lezen van de verschillende cursussen en trajecten die je bij me kunt volgen.

Cursus Copywriting voor vertrouwen – Zelfstudie

Op de cursuspagina kun je lezen wat de cursus inhoudt en hoeveel tijd de cursus globaal kost.

Voor deze zelfstudiecursus geldt een geld-terug-garantie van 30 dagen. Als je niet tevreden bent, kun je me mailen en dan krijg je je aankoopbedrag retour. Ik hoor graag kort van je waarom je niet tevreden bent.

Bij de zelfstudiecursus hoort toegang tot het Netwerk Integere Marketing. Beide zijn een jaar toegankelijk na aanschaf van de cursus. Daarna kun je voor 50 euro per jaar toegang houden. Dat jaarbedrag kan verhoogd worden, maar ik vraag je elk jaar opnieuw of je wilt verlengen dus je beslist dat steeds opnieuw.

Cursus Copywriting voor vertrouwen – Groepscursus

De groepscursus Copywriting voor vertrouwen is op toelating en in overleg. Als je definitief inschrijft betaal ook het cursusbedrag. De cursus is voor een kleine groep van maximaal 5 ondernemers, dus je kunt niet afzeggen en ik geef geen geld terug. Als er echt een noodgeval is, overleggen we.

De groepscursus duurt 6 weken, plus 2 individuele voorbereidingsweken waarin je extra persoonlijke begeleiding van mij krijgt. Op de website staan alle data, zet die goed in je agenda. De cursus heeft een vaste volgorde.

Bij de veel gestelde vragen kun je lezen hoeveel tijd de cursus ongeveer per week kost. Zorg ervoor dat je die tijd en ruimte hebt. Het resultaat van de cursus is afhankelijk van je eigen inzet. Je krijgt veel begeleiding van me, maar je leert en schrijft zelf door veel te doen en te oefenen.

Als afsluiting van de groepscursus gaan we gezamenlijk lunchen in Amersfoort. De lunch is bij de cursus inbegrpeen. Als dat door corona niet door kan gaan overleggen we als groep over een eventueel alternatief.

 

Ik behandel je gegevens vertrouwelijk. Ik ga ervan uit dat jij het cursusmateriaal en de teksten van je klasgenoten ook vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld.

 

Bij de groepscursus hoort toegang tot het Netwerk Integere Marketing. Beide zijn een jaar toegankelijk na aanschaf van de cursus. Daarna kun je voor 50 euro per jaar toegang houden. Dat jaarbedrag kan verhoogd worden, maar ik vraag je elk jaar opnieuw of je wilt verlengen dus je beslist dat steeds opnieuw.

Merkstrategiecoaching

Merkstrategiecoaching is een individueel traject met vijf geplande sessies en regelmatig contact tussendoor.

Tussen de sessies krijg je huiswerk dat ik lees en waarop ik je extra vragen stel. De planning van dat huiswerk overleggen we samen en we respecteren elkaars tijd en de gemaakte afspraken.

Net als bij de cursussen copywriting wordt het resultaat beter en preciezer als je voldoende tijd en ruimte inplant om met het traject bezig te zijn. Bij de veelgestelde vragen kun je lezen hoeveel tijd je daarvoor in moet plannen.