Algemene Voorwaarden

Versie 20/10/2023

Op deze pagina kun je de algemene voorwaarden lezen van de verschillende cursussen en trajecten die je bij me kunt volgen.

 

Cursus Copywriting voor vertrouwen – Groepscursus

De groepscursus Copywriting voor vertrouwen is op toelating en in overleg. Als je definitief inschrijft betaal ook het cursusbedrag. De cursus is voor een kleine groep van maximaal 5 ondernemers, dus je kunt niet afzeggen en ik geef geen geld terug. Als er echt een noodgeval is, overleggen we.

De groepscursus duurt 8 weken, plus 2 individuele voorbereidingsweken waarin je extra persoonlijke begeleiding van mij krijgt. Op de website staan alle data, zet die goed in je agenda. De cursus heeft een vaste volgorde.

Bij de veel gestelde vragen kun je lezen hoeveel tijd de cursus ongeveer per week kost. Zorg ervoor dat je die tijd en ruimte hebt. Het resultaat van de cursus is afhankelijk van je eigen inzet. Je krijgt veel begeleiding van me, maar je leert en schrijft zelf door veel te doen en te oefenen. Daarbij rekent de rest van de groep op je als het gaat om feedback en gezamenlijkheid. 

Als afsluiting van de groepscursus gaan we gezamenlijk lunchen in Amersfoort. De lunch is bij de cursus inbegrepen. Als dat door een noodgeval niet door kan gaan overleggen we als groep over een eventueel alternatief.

Ik behandel je gegevens vertrouwelijk. Ik ga ervan uit dat jij het cursusmateriaal en de teksten van je klasgenoten ook vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld.

 

Merkstrategiecoaching

Merkstrategiecoaching is een individueel traject met vijf geplande sessies, een afsluitende brainstorm en regelmatig contact tussendoor.

Tussen de sessies krijg je huiswerk dat ik lees en waarop ik je extra vragen stel. De planning van dat huiswerk overleggen we samen en we respecteren elkaars tijd en de gemaakte afspraken.

Als er dringende of onverwachte zaken tussendoor komen, kunnen we altijd overleggen over een wijziging in de planning. Doe dat wel beperkt, want mijn agenda zit soms aardig vol en dan wordt schuiven lastig. 

Net als bij de cursus copywriting wordt het resultaat beter (en is het traject leuker!) als je voldoende tijd en ruimte inplant om met het traject bezig te zijn. Bij de veelgestelde vragen kun je lezen hoeveel tijd de meeste mensen inplannen voor het traject en de voorbereiding.  


 

 

 

 

 

Border-Sandra-de-Jong
Laatste blogposts

Hoe doe je aan marketing (als je niet van opscheppen houdt)

In het dorp waar ik als kind opgroeide werd je voor snakkerd uitgemaakt als je vol trots vertelde over een nieuwe fiets of over die brede sloot waar je eindelijk overheen kon springen.  Snakkerd is Gronings voor opschepper en ik had al snel door dat het een van de...

Hoe voorkom je een burn-out? (De bankjes-methode)

Ik ben 12 en ik zit aan de keukentafel. De achterdeur gaat open. Mijn moeder komt bleek binnen: “De cruise control bleef hangen. Op de snelweg. Wat ik ook deed, de auto denderde door met 120 kilometer per uur.”   Met een burn-out gebeurt er net zoiets. De motor van je...

Blogs & tips ontvangen?


© Copyright Sandra de Jong | Branding, website & fotografie door Studio Vensterbank | privacyverklaring | algemene voorwaarden