Algemene Voorwaarden

Versie 20/10/2023

Op deze pagina kun je de algemene voorwaarden lezen van de verschillende cursussen en trajecten die je bij me kunt volgen.

 

Cursus Copywriting voor vertrouwen – Groepscursus

De groepscursus Copywriting voor vertrouwen is op toelating en in overleg. Als je definitief inschrijft betaal ook het cursusbedrag. De cursus is voor een kleine groep van maximaal 5 ondernemers, dus je kunt niet afzeggen en ik geef geen geld terug. Als er echt een noodgeval is, overleggen we.

De cursus gaat door vanaf 3 cursisten en je hoort het uiterlijk 6 weken vooraf als de cursusronde toch niet door gaat. Je kunt dan de volgende ronde meedoen en krijgt van mij (als compensatie omdat je er rekening mee hebt gehouden in je agenda en je waarschijnlijk hebt verheugd) een individuele schrijf- of strategische sessie van een uur cadeau, ter compensatie. 

De groepscursus duurt 8 weken, plus 2 individuele voorbereidingsweken waarin je extra persoonlijke begeleiding van mij krijgt. Op de website staan alle data, zet die goed in je agenda. De cursus heeft een vaste volgorde.

Bij de veel gestelde vragen kun je lezen hoeveel tijd de cursus ongeveer per week kost. Zorg ervoor dat je die tijd en ruimte hebt. Het resultaat van de cursus is afhankelijk van je eigen inzet. Je krijgt veel begeleiding van me, maar je leert en schrijft zelf door veel te doen en te oefenen. Daarbij rekent de rest van de groep op je als het gaat om feedback en gezamenlijkheid. 

Als afsluiting van de groepscursus gaan we gezamenlijk lunchen in Amersfoort. De lunch is bij de cursus inbegrepen. Als dat door een noodgeval niet door kan gaan overleggen we als groep over een eventueel alternatief.

Ik behandel je gegevens vertrouwelijk. Ik ga ervan uit dat jij het cursusmateriaal en de teksten van je klasgenoten ook vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld.

 

Merkstrategiecoaching

Merkstrategiecoaching is een individueel traject met vijf geplande sessies, een afsluitende brainstorm en regelmatig contact tussendoor.

Tussen de sessies krijg je huiswerk dat ik lees en waarop ik je extra vragen stel. De planning van dat huiswerk overleggen we samen en we respecteren elkaars tijd en de gemaakte afspraken.

Als er dringende of onverwachte zaken tussendoor komen, kunnen we altijd overleggen over een wijziging in de planning. Doe dat wel beperkt, want mijn agenda zit soms aardig vol en dan wordt schuiven lastig. 

Net als bij de cursus copywriting wordt het resultaat beter (en is het traject leuker!) als je voldoende tijd en ruimte inplant om met het traject bezig te zijn. Bij de veelgestelde vragen kun je lezen hoeveel tijd de meeste mensen inplannen voor het traject en de voorbereiding.  


 

 

 

 

 

Border-Sandra-de-Jong
Laatste blogposts

Laten we een Edir vormen

In Ethiopië bestaat al ruim honderd jaar het systeem van de Edir, een vorm van buurtgemeenschap waarin iedereen voor elkaar zorgt als er iets aan de hand is.  Als er bijvoorbeeld iemand overlijdt loopt een omroeper over straat zodat iedereen weet wie er dood is en...

Hoe schrijf je een About Page die voor vertrouwen zorgt? (6 tips)

Je About-Page. Je krijgt al buikpijn als je er aan denkt en wilt ‘m het liefste overslaan.  Als je zoekt naar voorbeelden wordt je aversie alleen maar erger. Je wilt niet zo’n nep-vrolijke pagina waarin jij vertelt hoe je je klanten wel even zult redden van al hun...

Blogs & tips ontvangen?


© Copyright Sandra de Jong | Branding, website & fotografie door Studio Vensterbank | privacyverklaring | algemene voorwaarden