Spot-on naar boven waar het me echt om te doen is

Een review geschreven door Phuong Ngo
Systemisch coach en trainer

Na zes jaar ondernemerschap stond ik op een tweesprong in de doorontwikkeling van mijn werk als systemisch coach en trainer. Ik zag een merkstrategietraject als een goede stap om het juiste pad te kiezen. 

Wars van de standaard marketingregels

Ik koos voor de begeleiding van Sandra omdat ik ondanks mijn eigen marketingachtergrond een beetje wars ben van de standaard marketingregels. Sandra kijkt breder dan dat, er is ruimte voor diepgang.

Sandra begeleidt het hele traject geduldig, eerlijk, liefdevol, precies, zorgvuldig en respectvol. Zelfs haar strengheid is zacht.

Sandra leest en luistert heel precies en geeft daardoor prettige feedback. Ik kreeg steeds meer zicht op waar het me echt om te doen is. Sandra trok dat spot-on naar boven en naar voren. 

Duidelijke keuzes en focus in mijn doelgroepen

Het traject is nog maar net afgerond, maar ik merk nu al dat ik duidelijkere keuzes maak en focus heb in mijn doelgroepen. Die richting voorkomt allerlei gezwabber.

Ik weet waar het me om gaat en wat ik voor mijn doelgroep kan betekenen. Die focus kan ik nu stap voor stap verwerken in mijn website en in mijn teksten.