Ik ben nu trots op mijn missie en wil er mee naar buiten te treden

Een review geschreven door Mendy Bosch
Compassionate coaching in revalidatie en sport

Ik dacht dat ik mijn focus en positionering al aardig helder had, maar dat was niet zo. De cursus Copywriting voor Vertrouwen dwong me om opnieuw na te denken over mijn positionering waardoor ik die nu nog beter kan verwoorden. 

Overzichtelijk en steunend

De cursus heeft een duidelijke opbouw en is heel overzichtelijk. Je begint echt bij het begin: wie ben je, wat doe je en welke verandering wil je teweeg brengen? Van daaruit ga je stap voor stap verder naar het echte schrijven. 

Sandra stelt je in de lessen gerust. Ze bracht de perfectionist in mij tot rust waardoor het resultaat juist beter werd. Sandra heeft iets steunends in haar schrijven en in haar lessen.

Het is fijn om in de cursus deels in je eigen tempo te kunnen werken en om zowel video’s te kunnen bekijken of beluisteren als de transcripts te kunnen lezen. Ik heb alle lessen meerdere keren bekeken of beluisterd waardoor er nog meer kwartjes vielen. Je moet wel wat discipline hebben om hiermee aan de slag te gaan, maar dat is dan ook de moeite waard. 

Sandra leert je om eerst na te denken over wat je precies wilt zeggen, dat vervolgens te structureren en dán pas mooi te gaan schrijven. Een schrijfproces dat me geholpen heeft en een waardevolle aanvulling is op de schrijfkennis en methodes die ik al had. 

Integere marketing en copywriting

Ik zie integere marketing als de moed om mezelf te durven laten zien. Te kunnen verwoorden wat mij boeit, wat mijn overtuigingen zijn en hoe ik die in de praktijk breng. En dan op een manier die mijn lezer aanspreekt. Het gaat immers niet om mij. 

Ik heb ook geleerd hoe ik mijn tone of voice dichter bij mezelf kan houden. Wat ik zeg, wat ik doe en wat ik uitdraag is nu een kloppend geheel.

Een leerproces voor de lange termijn

Door de cursus stel ik mezelf nu steeds weer de vraag: “Mendy, waar gaat het jou om? Hoe wil je de wereld een beetje mooier maken?” Ik ben nu trots op mijn missie en heb door de cursus meer behoefte om ermee naar buiten te treden. 

Ik heb door de cursus nu een kompas voor het schrijven. Ik heb de antwoorden op de positioneringsvragen uit de cursus uitgeprint en in een map gestopt. Als ik de rode draad op een later moment toch uit het oog verlies kan ik steeds weer even kijken. De cursus heeft me meer focus en zelfvertrouwen gegeven in mijn schrijven.