Vol zelfvertrouwen verder bouwen aan mijn eigen verhaal en merk

Een review geschreven door Marnix Smalbil
Creatieve contentmaker

Voordat ik merkstrategiecoaching deed met Sandra had ik moeite met mijn merkstrategie en met het vertellen van mijn verhaal. Ik wilde meer focus in het uitdragen van mijn verhaal, mijn merk en mijn dienstenaanbod.

Met meerdere vakgebieden was het voor mij als creatieve contentmaker een extra grote uitdaging om datgene waar ik zo goed in ben op zo’n manier te vertellen dat het een consistent en logisch verhaal is voor anderen.

Het was verrassend leuk om in het werkboek te werken als voorbereiding. Lekker schrijven en de tijd nemen om even echt na te denken over mezelf en mijn werk. Sandra gaf tussendoor nuttige en uitgebreide feedback, waardoor je merkt hoe scherp en betrokken ze is.

Ik heb nu de essentie en de kracht van mijn bedrijf kunnen destilleren en daarmee een solide basis om vol zelfvertrouwen verder te bouwen aan mijn eigen verhaal en merk.

Mijn schrijfstijl laten aansluiten bij mijn positionering

Na het merkstrategietraject deed ik de cursus Copywriting voor vertrouwen. Een logisch vervolg omdat je je merkstrategie dan direct in de praktijk brengt. 

De opbouw van de cursus werkt goed en prettig. Door eerst gedoseerd nieuwe kennis te krijgen en daarna een bijbehorende opdracht te doen, kon ik beter en gemakkelijker schrijven en oefenen. 

Ik ben me door de cursus bewust geworden van mijn schrijfstijl en hoe ik erop kan letten dat die aansluit bij mijn positionering. Consistent, niet te formeel en gericht op mijn doelgroep. Heel erg waardevol. 

De verschillende perspectieven van de medecursisten waren een groot pluspunt van de cursus. Het was leerzaam om feedback van de anderen te ontvangen en te horen hoe mijn teksten op hen overkwamen. 

Sandra geeft scherp, opbouwend en uitgebreid feedback op alle teksten, daar heb ik veel van geleerd. Ik ben ervan overtuigd dat ik na de cursus geleidelijk nog beter zal worden door te blijven oefenen met wat ik geleerd heb.