Ik hoef niet hetzelfde te doen als alle anderen

Een review geschreven door Laura de Winter
Bewuster leven coach & Fotograaf

Ik deed de cursus Copywriting voor vertrouwen omdat ik schrijven verre van gemakkelijk vind en daardoor meestal niet eens begon. Door de cursus is dat nu makkelijker voor me: om te beginnen met schrijven, om het te doen.

Bij de essentie blijven

De structuur die ik in de cursus leerde helpt me om beter bij de essentie te blijven en ik heb allerlei schrijflessen geleerd. Door de cursus ben ik ook opnieuw gaan nadenken over mijn positionering en hoe ik die aan de buitenwereld duidelijk kan communiceren. Ik wist al wel dat het belangrijk is om je merkstrategie duidelijk te hebben, maar tijdens deze cursus kwam het echt bij me binnen.

Ik was heel erg zoekende in die positionering en tijdens de cursus werd het me allemaal een pak duidelijker. En al ga ik de komende tijd verder verfijnen, er viel echt een kwartje.

Behapbaar én uitgebreid

De cursus is behapbaar en tegelijk uitgebreid. De opbouw is fijn en je leert veel. Er worden veel voorbeelden gegeven en dat helpt om geïnspireerd te raken. Ook de verwijzingen naar blogs en Sandra’s enthousiasme over schrijven in het algemeen prikkelde me om zelf te gaan schrijven. De cursus is de tijdsinvestering zeker waard want je krijgt duidelijke handvatten om een tekst mooi op te bouwen en je leert om over je schrijfblokkades te klimmen. Daarbij is het waardevol om stil te staan bij de verhalen die je wilt vertellen.

Ik hoef niet hetzelfde te zeggen als alle anderen

De cursus heeft me duidelijk gemaakt dat ik niet hetzelfde hoef te zeggen als alle anderen om aan marketing te doen. Integendeel, ik mag mijn eigen stijl en aanpak tonen.