Je merk vertalen naar de buitenwereld

Een review geschreven door Jori Navest
Marketing- en communicatiespecialist

Als communicatie-adviseur en tekstschrijver zit ik al een jaar of vijf in het vak, maar ik wilde mijn schrijfvaardigheid graag verder verbeteren. Ik wilde meer creativiteit in mijn zakelijke teksten en ik wilde leren hoe ik merkstrategie in mijn schrijfproces kan verweven.

In de groepscursus copywriting leer je hoe je je werk en je merk naar de buitenwereld vertaalt. Sandra laat je eerst nadenken voordat je gaat schrijven. Dat maakt het schrijven makkelijker én beter.   

Je krijgt in deze cursus gedetailleerde en waardevolle feedback. Sandra is eerlijk en kritisch, op een prettige manier. Ik heb veel gehad aan al die feedback op mijn teksten, aan het herschrijven daarvan en aan de tweede ronde van feedback om te verfijnen.

Een stok achter de deur

Het was verrassend leuk en motiverend om van mede-ondernemers (die zelfs potentiële klanten bleken) te horen hoe je verhaal overkomt en wat hen aanspreekt of niet. 

De cursus is niet alleen leerzaam, het is een stok achter de deur om écht aan de slag te gaan met je website en je marketing.

Ik heb nu tekst voor een About Page waar ik super blij mee ben én ik heb veel nieuws geleerd over merkstrategie, storytelling en copywriting. Ik heb zin om aan de slag te gaan met de volgende pagina’s van m’n website.