Ook voor mensen die denken dat ze al kunnen schrijven

Een review geschreven door Anjo Sterringa
Technisch en juridisch vertaler

Als vertaler ben ik het gewend om met teksten bezig te zijn dus  je zou denken dat ik mijn eigen website zo uit m’n mouw schud. Het is alleen een stuk makkelijker om over anderen te schrijven dan over jezelf. Ik vond dat ongemakkelijk en dan krijg ik de neiging om in telegramstijl te gaan schrijven. 

Deze cursus hielp me om dat anders te doen en daar heb ik van genoten. Ik heb beter leren schrijven en allerlei tools en inzichten gekregen om mee verder te gaan.

Beter leren schrijven

Ik heb niet alleen beter leren schrijven over mezelf, ik heb het geleerde ook nog direct in de praktijk kunnen brengen bij de vertaling van de website voor iemand anders. 

De cursusomgeving was een verademing

De structuur van de cursus is duidelijk en prettig en de cursusomgeving in combinatie met de app was een verademing – vooral na de standaard webinars vergezeld van een niet al te geweldige Powerpoint-presentatie waar ik als vertaler bij mijn online bijscholingen meestal mee wordt opgescheept. 

Sandra steekt veel werk in wat ze je wil leren en dat merk je. Ze is een enthousiaste en betrokken docent. Een aanrader deze cursus, ook als je denkt dat je al kunt schrijven.