CURSUSSEN & NETWERK

Integere Marketing Academie

Als ondernemer is het niet altijd gemakkelijk om actief met je marketing of je copywriting bezig te zijn. Je neemt er de tijd niet voor, hebt gebrek aan inspiratie of weet gewoon niet wat je nou het beste kunt doen. 

Wat zou het fijn zijn om een plek te hebben waar je niet alleen kunt leren over integere marketing en copywriting, maar er ook samen met een club gelijkgestemden mee aan de slag kunt.

Die plek is er nu. Je hoeft je marketing en je copywriting niet meer alleen te doen.

Voor wie is dit netwerk?

Dit netwerk is voor ondernemers met idealen in welke vorm dan ook. Het is een membership voor mensen die geen gebakken lucht willen verkopen maar juist verbinding willen maken met hun marketing en hun teksten.

Het is een plek voor ondernemers die met plezier willen leren én doen.

De Integere Marketing Academie geeft je kennis, inspiratie én een stok achter de deur om actief te werken aan je marketing, je positionering en je teksten.

20 JAAR ERVARING

Hey, ik ben Sandra de Jong

Ik ben tekstschrijver, marketeer en merkstrateeg. Met 20 jaar ervaring in marketing en schrijven leer ik ondernemers om dat zélf te doen. Ik help je om:

 

 • Verbinding te maken met je klanten, jezelf en je idealen
 • Jezelf helder, aantrekkelijk én eerlijk in de markt te zetten
 • De juiste focus te vinden in je marketing en je teksten
 • Met meer vertrouwen, plezier en resultaat te schrijven voor je doelgroep

“Sandra heeft een feilloos gevoel voor ethisch zakendoen en respectvol communiceren met je klanten.”

 

– Kitty Kilian, De Blogacademie

Wat krijg je?

Als lid van de Integere Marketing Academie word je deel van een kleinschalig netwerk van gelijkgestemde ondernemers. Ondernemers met idealen die samen actief willen werken aan hun marketing en copywriting. Je krijgt en kunt meedoen met:

 

 • Gratis kennismakingscursus Integere Marketing & Copywriting
 • Gratis maandelijkse Marketing Brainstorm (een uur brainstormen over elkaars marketing uitdagingen voor inspiratie, kennis en zelfvertrouwen)
 • Gratis Content Club (elke maand samen 2,5 uur gefocust denken, schrijven en doen)
 • Gratis checklists, tips en inspiratie op het gebied van marketing en copywriting
 • Een frisse blik van anderen op je marketing en je teksten: post je vraag op elk moment in het platform of leg het voor in een live event. Het netwerk zorgt ervoor zodat je er niet alleen voor staat en met nieuwe kennis en inspiratie verder kunt
 • Betaalde extra cursussen en webinars die alleen voor leden zijn, zoals de Storytelling Workshop en de Sales Page-Vijfweekse.
 • Motivatie, inspiratie en een stok achter de deur om met je marketing, je positionering en je teksten bezig te zijn: mensen kunnen niet ruiken wie je bent, wat je doet en dat je bestaat. Wees zichtbaar en herkenbaar, maak verbinding en wees van waarde.

Netwerk en membership

Wat kost het?

Voor 15 euro per maand ben je lid met álle bovenstaande voordelen die bij het Netwerk Integere Marketing horen. Een lidmaatschap gaat per half jaar, maar je kunt eenmalig een proefmaand doen.

Tip: als je de zelfstudiecursus Copywriting voor vertrouwen doet, ben je automatisch een jaar lid van de IMA.  

“Mijn houding ten op zichte van marketing is veranderd. Ik weet nu dat het ook op mijn manier kan.”

 

– Anke van der Meer, Portret- en documentairefotograaf 

 

 

 

 

walk your talk

“Oprecht en unieke inzichten”

“In een wereld waar brand professionals elkaar overschreeuwen met clichés en jargon, weet Sandra een bijzondere balans te vinden tussen het professionele en persoonlijke. Ze deelt haar kennis en unieke inzichten op een oprechte manier waardoor ze juist de aandacht weet te trekken.

Daarmee laat ze zien dat ze het advies dat ze haar klanten geeft ook zelf ten praktijk brengt: ‘she walks her talk’. Dat de theorie ook in de praktijk getest is biedt enorme waarde voor opdrachtgevers.”

– Anne Miltenburg, oprichter van BrandTheChange.org

Veelgestelde vragen

Wat zijn de onderwerpen die ik in het netwerk kan verwachten?

De focus ligt op contentmarketing, positionering, merkstrategie, copywriting, LinkedIn, bloggen en storytelling. Dat zijn de gebieden waar ik zelf tig jaar ervaring en kennis in heb, kennis en ervaring die ik graag met jullie deel. 

Ook de mentale hobbels die bij marketing en copywriting horen komen aan bod. 

Qua Big Tech: we hebben het in de community wél over de inhoud van social media-posts of tips om met het stomme maar nou eenmaal aanwezige algoritme om te gaan. Maar geen Facebook-ads of andere dataslurpende marketing.

Je kunt in het netwerk verder álles voorleggen op het gebied van marketing en copywriting.

Is het netwerk op Facebook?

Nee. In de keuze voor een platform heb ik gekozen voor Mighty Networks omdat de manier van werken van Facebook niet past bij hoe ik met de privacy van leden en cursisten om wil gaan. Mighty Networks is een betaald en afgesloten platform.

Is het netwerk alleen voor zelfstandig ondernemers?

De meeste leden zijn zelfstandig ondernemer zoals coach, marketeer of ontwerper. Maar iedereen is welkom, ook bijvoorbeeld copywriters, marketeers of communicatiemensen die in loondienst werken.

Als je actief bezig wilt met integere marketing en copywriting zul je veel aan het netwerk hebben. Welkom en stuur me vooral een bericht als je wilt overleggen.

Kan ik de Storytelling Workshop en de Sales Page-Vijfweekse ook zonder lidmaatschap aanschaffen?
Nee, beide zijn alleen voor leden van het netwerk. De Storytelling Workshop zal daar twee tot drie keer per jaar zijn en is een groepscursus van twee weken. De Sale Page-Vijfweekse is een vervolg op de cursus Copywriting voor vertrouwen. Het is een groepscursus en ik geef ‘m twee tot drie keer per jaar.
Blijft de prijs voor een lidmaatschap voorlopig gelijk?

Het netwerk bestaat nu een klein half jaar en is dus nog volop in ontwikkeling. Het kan goed zijn dat de prijs in 2023 omhooggaat, afhankelijk van hoe de community en het membership zich verder ontwikkelen. 

Als de prijzen stijgen kondig ik dat van tevoren duidelijk aan.

Hoe werkt het lidmaatschap als ik een cursus copywriting, merkstrategiecoaching of strategische sessies bij je doe?

Als je een cursus copywriting aanschaft, merkstrategiecoaching doet of een strategische sessie boekt ben je een half jaar tot een jaar gratis lid van het netwerk.

Kijk wat voor jou de beste keuze en combinatie is en stuur me een bericht als je wilt overleggen!