VOOR ONDERNEMERS MET IDEALEN

Cursus Copywriting voor vertrouwen

Je wéét dat de teksten op je site beter kunnen. Ze mogen duidelijker, aantrekkelijker en vooral beter passend bij waar het jou met jouw werk zo om gaat.

Je vindt schrijven leuk, maar als het om je eigen site gaat blokkeer je. Je vindt het lastig, eng of ingewikkeld en daarom schuif je het voor je uit.

Je kúnt natuurlijk een copywriter inhuren en je teksten laten schrijven door iemand anders. Maar als je liever zelf de baas wilt zijn over je eigen verhaal, leer ik jou om zelf beter te schrijven. Helder, eerlijk en aantrekkelijk.

Teksten die voor vertrouwen zorgen

In deze online cursus leer je hoe je webteksten schrijft die voor vertrouwen zorgen. Dat oefenen we met je About Page.

Je schrijft een pagina waar mensen snappen, voelen, geloven en onthouden wie jij bent, wat je doet en waarom dat voor hen van belang is. Je leert ondertussen over copywriting, storytelling, merkstrategie en integere marketing.

Aan het einde van deze cursus heb je niet alleen een About Page waar jij en je klanten blij mee zijn. Je hebt een basis gelegd waar je op verder kunt bouwen. Je hebt meer inzicht in je eigen positionering en je hebt zoveel over schrijven geleerd dat je voortaan alles met meer plezier en effect zult schrijven. Van blogs tot je aanbodpagina’s en van berichten op social media tot je nieuwsbrief.

REVIEW OVER DE CURSUS:

“Ruimte voor mijn eigen stijl”

Ik wilde goede teksten leren schrijven met ruimte voor mijn eigen stijl. Ik wilde leren om mezelf en mijn positionering echt te laten zien – zonder me te verschuilen achter blabla-teksten. Sandra heeft me dat geleerd; ze is zorgvuldig en sterk in haar vak.

Ik voelde me heel gemotiveerd om de opdrachten te maken. Dat kwam zowel door de superfijne groep als door de waardevolle feedback van Sandra.

– Monique Bolung, Transcultureel coach

Wat is dit precies voor cursus?

SANDRA DE JONG

Integere marketing en copywriting

Met 20 jaar ervaring in marketing en schrijven leer ik jou om dat zélf te doen. Ik help je om:

 

  • Verbinding te maken met je klanten, jezelf en je idealen
  • Jezelf helder, aantrekkelijk én eerlijk in de markt te zetten
  • De juiste focus te vinden in je positionering, je marketing en je teksten

Copywriting voor vertrouwen