HELDER & EERLIJK

Schrijfcoaching voor copywriters

Hoe schrijf je op zo’n manier dat mensen je webteksten en blogs met nóg meer plezier lezen? En hoe schrijf je zo dat mensen snappen en voelen waar het jou met je verhaal om gaat?

Snappen, voelen, geloven en onthouden

 

Je schrijft al een tijdje. Je vindt het leuk en je schrijft zeker niet slecht. Maar je wilt nóg betere teksten maken. Teksten die mensen snappen, voelen, geloven en onthouden. In drie schrijfsessies help ik je om beter te schrijven.

De start

1. Jouw teksten

Je stuurt me drie eigen teksten zodat ik een goed beeld krijg van jouw manier van schrijven. Dat kunnen blogs zijn, een webpagina, een interview of een selectie posts op social media. Maximaal 2000 woorden per tekst.

focus kiezen

2. Thema’s

Ik lees je teksten en maak een plan voor onze drie schrijfsessies. We kiezen díe onderwerpen waar jij het meeste van leert in je ontwikkeling als copywriter. Denk bijvoorbeeld aan metaforen, ritme, storytelling, het schrijfproces of merkstrategie.

Aan de slag

3. Schrijfsessies en coaching

In drie schrijfsessies van een uur werken we aan de gekozen thema’s. Dat doen we aan de hand van jouw teksten en op basis van een aantal schrijfopdrachten die je tijdens ons traject als huiswerk krijgt. Tussen de sessies door krijg je huiswerk en extra feedback zodat je veel oefent en sneller de diepte in gaat.  

SANDRA DE JONG

Integere marketing en copywriting

Met meer dan 15 jaar ervaring als copywriter, schrijver, marketeer en merkstrateeg leer ik je om beter schrijven. Ik help je om content te schrijven waar je trots op bent en die voor vertrouwen zorgt bij je doelgroep. 

Zodat jij met jouw schrijven de impact kunt maken waar het jou om gaat. Helder, eerlijk en aantrekkelijk. 

 

Pakketten

 

Schrijf je al een tijdje, maar wil je een stap verder? Met ruim 15 jaar ervaring als copywriter en vele jaren schrijfstudie heb ik een gereedschapskist vol kennis en ervaring die ik graag met je deel.

focuspakket

Schrijfcoaching

€ 1500 excl. btw

  • Schrijflessen over specifieke onderwerpen (3 x 1 uur)
  • Twee of drie eigen teksten (max. 1500 woorden per tekst) die tijdens het traject verbeterd worden
  • Per tekst twee feedback- en leerrondes; na de eerste ronde een bespreking via Zoom met uitleg, na de tweede ronde een opgenomen bespreking op video
  • Leer helder, aantrekkelijk en eerlijk schrijven voor je doelgroep

EXTRA PAKKET

Schrijfcoaching met nazorg

€ 1500 + 360 = 1.860 excl. btw

10% korting: 1674,- 

Wil je na onze sessies zeker weten dat al het geleerde nóg beter in je systeem komt? Ik geef je na afloop van onze sessies nog eens uitgebreid schriftelijk feedback op twee nieuwe teksten die je schrijft. In de feedback verwijs ik naar wat we in de sessies hebben besproken zodat wat je geleerd hebt nóg dieper kan landen.

 

  • Alles uit het Focuspakket Schrijfcoaching
  • Na afloop van onze sessies krijg je 2 keer uitgebreid schriftelijk feedback op nieuwe teksten (binnen 3 maanden, maximaal 1500 woorden per tekst). 

Ervaring

“Eerlijk, leerzaam en inspirerend”

“Als communicatie-adviseur en tekstschrijver zit ik al een jaar of vijf in het vak, maar ik wilde mijn schrijfvaardigheid graag verder verbeteren. Ik wilde meer creativiteit in mijn zakelijke teksten en ik wilde leren hoe ik merkstrategie in mijn schrijfproces kan verweven.

Sandra was tijdens ons traject eerlijk en kritisch in haar feedback, maar ze geeft die feedback op een hele prettige manier. De sessies waren leerzaam, leuk én inspirerend.

Ik heb vooral veel geleerd over metaforen, hoe ik een tekst beter voorbereid en hoe merkstrategie voor meer focus zorgt. Maar ik heb minstens zoveel gehad aan de gedetailleerde feedback op mijn teksten, het herschrijven daarvan en de tweede ronde van feedback. Sandra geeft niet alleen in de sessies, maar ook tussendoor véél en waardevolle feedback. Ik kan iedereen die beter wil leren schrijven deze schrijfcoaching aanraden.”

Jori Navest – Marketing- en Communicatiespecialist

Veelgestelde vragen

Aan welk niveau schrijvers geef je schrijfcoaching?

Deze schrijfcoaching is voor mensen die profiessioneel copywriter zijn of dat willen worden. Stuur me een bericht met een voorbeeldtekst en vertel me wat je graag zou willen leren. Ik vertel je eerlijk of ik denk dat ik de juiste docent voor je ben. Je bent van harte welkom.

Leer je me ook over merkstrategie?

Als je wilt, besteden we één van de drie sessies aan merkstrategie. Wat is merkstrategie, hoe werkt het en wat heeft het te maken met goede webteksten schrijven?

Leer je me ook over SEO?

Nee, daarvoor moet je bij iemand anders zijn. Ik leer je om helder en aantrekkelijk te schrijven – content waar je lezer meer van wil. Je hebt er namelijk niets aan als mensen teleurgesteld afhaken na het klikken op een link in een zoekmachine. Éerst goed schrijven, daarna aandacht besteden aan de vindbaarheid. 

Werken we online of live?

De schrijfcoaching is online via Zoom. 

Ik ben geen copywriter, maar wil wel graag beter leren schrijven. Kan dat?

Dan is de cursus copywriting voor ondernemers met idealen misschien iets voor je. Daar leer je in een kleine groep om zelf beter te schrijven. 

Overleggen wat voor jou het beste is?