een helder & eerlijk verhaal

Schrijfcoaching

Hoe schrijf je op zo’n manier dat mensen je webteksten en blogs met plezier lezen? En hoe schrijf je zó dat mensen snappen en voelen waar het jou om gaat?

Teksten die mensen met plezier lezen

 

Je schrijft al een tijdje. Je vindt het leuk en je schrijft zeker niet slecht. Maar je wilt nóg betere teksten maken. Content waar je lezer meer van wil. In drie schrijfsessies help ik je om beter te schrijven.

De start

1. Jouw teksten

Je stuurt me vier eigen teksten zodat ik een goed beeld krijg van jouw manier van schrijven. Dat kunnen blogs zijn, een webpagina, een interview of een selectie posts op social media. Maximaal 2000 woorden per tekst.

focus kiezen

2. Thema’s

Ik lees je teksten en maak een plan voor onze drie schrijfsessies. We kiezen díe onderwerpen waar jij het meeste van leert in je ontwikkeling als copywriter. Denk bijvoorbeeld aan metaforen, ritme, storytelling, het schrijfproces of merkstrategie.

Aan de slag

3. Schrijfsessies en coaching

In drie schrijfsessies van een uur werken we aan de gekozen thema’s. Dat doen we aan de hand van jouw teksten en op basis van een aantal schrijfopdrachten die je tijdens ons traject als huiswerk krijgt. Tussen de sessies door krijg je extra feedback, zodat je veel oefent en snel de diepte in gaat.

Testimonials

“Eerlijk, leerzaam en inspirerend”

“Als communicatie-adviseur en tekstschrijver zit ik al een jaar of vijf in het vak, maar ik wilde mijn schrijfvaardigheid graag verder verbeteren. Ik wilde meer creativiteit in mijn zakelijke teksten en ik wilde leren hoe ik merkstrategie in mijn schrijfproces kan verweven.

Sandra was tijdens ons traject eerlijk en kritisch in haar feedback, maar ze geeft die feedback op een hele prettige manier. De sessies waren leerzaam, leuk én inspirerend.

Ik heb vooral veel geleerd over metaforen, hoe ik een tekst beter voorbereid en hoe merkstrategie voor meer focus zorgt. Maar ik heb minstens zoveel gehad aan de gedetailleerde feedback op mijn teksten, het herschrijven daarvan en de tweede ronde van feedback. Sandra geeft niet alleen in de sessies, maar ook tussendoor véél en waardevolle feedback. Ik kan iedereen die beter wil leren schrijven deze schrijfcoaching aanraden.”

Jori Navest – Marketing- en Communicatiespecialist

Pakketten

 

Schrijf je al een tijdje, maar wil je een stap verder? Met 15 jaar ervaring als copywriter en vele jaren schrijfstudie heb ik een gereedschapskist vol kennis en ervaring die ik graag met je deel.

focuspakket

Schrijfcoaching

€ 450 excl. btw

  • Schrijf-sessies (3 x 1 uur)
  • Tussentijdse schrijfopdrachten met gedetailleerde feedback
  • Vier eigen teksten die tijdens het traject verbeterd worden

EXTRA PAKKET

Schrijfcoaching met nazorg

€ 580 excl. btw

Wil je na onze sessies zeker weten dat al het geleerde nóg beter in je systeem komt? Ik geef je na afloop van onze sessies nog eens uitgebreid schriftelijk feedback op twee nieuwe teksten die je schrijft. In de feedback verwijs ik naar wat we in de sessies hebben besproken zodat wat je geleerd hebt nóg dieper kan landen.

 

  • Alles uit het Focuspakket Schrijfcoaching
  • Na afloop van onze sessies krijg je 2 keer uitgebreid schriftelijk feedback op nieuwe teksten (binnen 2 maanden, maximaal 1000 woorden per tekst). 

testimonial

“Een heldere denker”

“Samenwerken met Sandra voelt als een stevige wandeling met je neus in de wind: verfrissend, verhelderend en echt. Binnen de kortste keren heeft ze boven tafel waar het in je bedrijf om draait. Daarna krijg je concrete en praktische adviezen om dat bij je klanten onder de aandacht te brengen. Ze is integer, een heldere denker, met idealen die ze kalm en nuchter – op z’n Gronings – in de praktijk brengt. Omdat ze zelf niet wil niet snakken (dat is goed Gronings voor opscheppen), zal ik dat voor haar doen: ze is écht goed in haar werk.”

Cynthia Streefkerk – Copywriter en schrijfcoach

Veelgestelde vragen

Aan welk niveau schrijvers geef je schrijfcoaching?

De schrijfcoaching is vooral voor mensen die het leuk vinden om te schrijven. Je vindt het misschien soms moeilijk, maar je wilt het graag beter leren en houdt ervan om te onderzoeken wat ervoor zorgt dat een tekst goed is. Stuur me een bericht met een voorbeeldtekst en vertel me wat je graag zou willen leren. Ik vertel je eerlijk of ik denk dat ik de juiste docent voor je ben. Je bent van harte welkom.

Leer je me ook over merkstrategie?

Als je wilt, besteden we één van de drie sessies aan merkstrategie. Wat is merkstrategie, hoe werkt het en wat heeft het te maken met goede webteksten schrijven?

Werken we online of live?

De schrijfcoaching is online. We werken samen in Asana, waar ik je je huiswerk geef en waar we bestanden en berichten uitwisselen. Geen zorgen, ik richt Asana voor ons traject in en het werkt supermakkelijk. De sessies zijn per Zoom.

Hoe snel heb je ruimte om met mij te werken?

Voor schrijfcoaching heb ik meestal een kleine wachtlijst van 1 tot 2 maanden. Neem vooral contact met me op om te overleggen. Ik geef je alvast huiswerk om te lezen en te bekijken, dus je kunt sowieso al direct aan de slag! 

Overleggen wat voor jou het beste is?