positionering & integere marketing

Een helder en eerlijk verhaal

Je hebt een prachtig bedrijf en de hele wereld mag dat weten. Maar hoe doe je dat? Hóe zorg je ervoor dat jouw klanten snappen en voelen wie jij werkelijk bent, wat je nou eigenlijk doet en waar jij precies voor staat?

Alles begint met positionering

In marketing wordt veel over zichtbaarheid gesproken. Maar zonder herkenbaarheid heb je níets aan die zichtbaarheid. Je klanten willen snappen, voelen en geloven waar het jou om gaat.

Wie ben je, wat doe je en waarom is dat zo belangrijk? Die duidelijkheid is de basis van al je marketing. 

Positionering & Integere Marketing

storybranding-notebook-schrijven

Merkstrategie Coaching

Je wilt dat mensen snappen, voelen en onthouden wat je doet en waarom dat belangrijk is. Aantrekkelijk, duidelijk en eerlijk. Een stevige basis voor al je marketing en je communicatie, zodat je meer impact kunt maken met jouw bedrijf.

Sandra de Jong schrijft in boekje - foto bij strategische sessie positionering en integere marketing

Jaartraject + Cursus

Als ondernemer is het niet gemakkelijk om zelf helder, bewust en actief bezig te zijn met je marketing en je schrijven. Daarom doen we het samen in een jaartraject van de Integere Marketing Academie

storybranding-bank-laptop

Website- & Brandingscan

Wat straalt jouw website uit in tekst en beeld? Klopt dat en waar zit ‘m dat in? We onderzoeken het samen zodat jij er stap voor stap voor kunt zorgen dat mensen snappen, voelen en onthouden waar het jou met je werk om gaat. 

storybranding-schrijven-notebook

Copywriting Cursus

In deze groepscursus leer je over copywriting, positionering, integere marketing en storytelling. Een cursus voor ondernemers met idealen die teksten willen schrijven die voor vertrouwen zorgen.

“Dit traject was de investering dubbel en dwars waard.”

 

– Monique Bolung, Transcultureel systemisch coach

KENNISMAKINGSCURSUS

Direct de eerste stap zetten?

Ik snap best dat het niet gemakkelijk is om jezelf met je werk aan de wereld te laten zien. Maar het lijkt moeilijker dan het is. Ik help je gratis op weg met een gratis korte kennismakingscursus Integere Marketing en Copywriting. 

Overleggen of een vraag?