zichtbaar & herkenbaar

Marketing Coaching

Je hebt merkstrategiecoaching met me gedaan, een cursus of een Website- & Brandingscan. Je hebt inzicht in waar het jou met je werk om gaat en het is tijd om dat zichtbaar te maken in teksten en marketing. Maar hoe blíjf je voor de juiste focus zorgen? Als je wilt, help ik je nog een tijdje op weg. 

Verbinding met je klanten

Je weet steeds beter waar het jou met je werk om gaat. Je hebt verbinding gelegd met je idealen en dat wil je graag zo houden. Géén gladde marketingpraatjes, géén trucjes die niet bij je passen en je niet anders voordoen dan je bent.

Maar hoe doe je dat nou in de praktijk? Hoe zorg je ervoor dat de buitenwereld jou en je werk gemakkelijk kan herkennen? En hoe zorg je voor zichtbaarheid op een manier die werkt en die bij je past?

Je basis staat met een sterke en kloppende positionering. Nu is het tijd om die focus te vertalen in marketing die zorgt voor herkenbaarheid en verbinding. Ik help je graag op weg.  

testimonials

“Steeds gemakkelijker en met steeds meer focus”

“Na een waardevol merkstrategie-traject hielp Sandra met op gang met 4 coachingsessies marketing. Dat werkte perfect voor mij. Ik merk dat ik door Sandra’s begeleiding steeds makkelijker ga schrijven en met steeds meer focus. De deadlines van de sessies helpen me om aan de gang te blijven.”

-Alice Wiegers, leiderschapschoach

STRIPPENKAART

Marketing Coaching

€ 450 excl. btw

We werken op basis van een strippenkaart. Je koopt 10 strippen van een half uur en die vullen we in zoals je wilt. Ik kijk bijvoorbeeld mee bij het ontwerpen van een huisstijl met de focus op jouw positionering. Of ik help bij het briefen van een fotograaf of een webdesigner. Of we gaan samen aan de slag met blogs of social media. Ik houd mijn tijd (inclusief overleg, denken, voorbereiden en afspraken maken) bij in mijn urenregistratie.

 

  • Qua planning kijken we wat ons beide past. Hoe eerder je mijn hulp en meedenken vraagt, hoe groter de kans dat het in mijn agenda past.
  • Dit is alleen voor bestaande klanten en cursisten die al een traject gedaan hebben. Ik help je van “Brand Thinking” naar “Brand Doing”.
  • Je kunt na cursus of coaching in principe één keer een strippenkaart aanschaffen. In overleg kan het nog een keer of je breidt ‘m uit met een aantal uren. Daarna is het tijd om het zelf te doen ;~) (en met een beetje hulp van het Netwerk Integere Marketing natuurlijk)

ervaring

“Streng, liefdevol en ervaren”

“Sandra laat me met haar marketing-coaching zien hoe ik zowel mezelf als anderen tekort doe als ik onduidelijk ben in mijn content. Ze geeft me niet alleen inzicht, maar ook de strenge en liefdevolle schopjes onder mijn kont die ik nodig heb.”

– Hanneke Laaning, merkstrateeg & designer

Even overleggen?