zichtbaar & herkenbaar

Marketing Coaching

Je hebt merkstrategiecoaching met me gedaan, een cursus of een Website- & Brandingscan. Je hebt inzicht in waar het jou met je werk om gaat en het is tijd om dat zichtbaar te maken in teksten en marketing. Maar hoe blíjf je voor de juiste focus zorgen? Als je wilt, help ik je nog een tijdje op weg. 

Verbinding met je klanten

Je weet steeds beter waar het jou met je werk om gaat. Je hebt verbinding gelegd met je idealen en dat wil je graag zo houden. Géén gladde marketingpraatjes, géén trucjes die niet bij je passen en je niet anders voordoen dan je bent.

Maar hoe doe je dat nou in de praktijk? Hoe zorg je ervoor dat de buitenwereld jou en je werk gemakkelijk kan herkennen? En hoe zorg je voor zichtbaarheid op een manier die werkt en die bij je past?

Je basis staat met een sterke en kloppende positionering. Nu is het tijd om die focus te vertalen in marketing die zorgt voor herkenbaarheid en verbinding. Ik help je graag op weg.  

testimonials

“Steeds gemakkelijker en met steeds meer focus”

“Na een waardevol merkstrategie-traject hielp Sandra met op gang met 4 coachingsessies marketing. Dat werkte perfect voor mij. Ik merk dat ik door Sandra’s begeleiding steeds makkelijker ga schrijven en met steeds meer focus. De deadlines van de sessies helpen me om aan de gang te blijven.”

-Alice Wiegers, leiderschapschoach

Zo werken we

 

Het is niet altijd gemakkelijk om voldoende aandacht te besteden aan je marketing. Samen zorgen we ervoor dat je dat toch doet en dat je er zoveel mogelijk plezier en resultaat mee hebt. We kiezen uit waar je mee aan de slag gaat en waar ik je bij kan helpen. Ik kijk bijvoorbeeld mee bij het ontwerpen van een huisstijl met de focus op jouw positionering. Of ik help bij het briefen van een fotograaf of een webdesigner. 

Er is van alles mogelijk en samen kijken we naar de beste focus en volgorde voor jou en jouw doelgroep. Ga je een weggever maken en wat wordt dan het thema? Ga je bloggen of video’s maken? Ik help je met al mijn ervaring en kennis op het gebied van merkstrategie, marketing en copywriting. Ondertussen leer je verder over Brand Thinking en Brand Doing, zodat je steeds gemakkelijker aan je marketing en copywriting werkt.   

Planning

1. Wat en wanneer?

We maken een afspraak voor een marketing-sessie van drie kwartier per Zoom. Je laat me alvast weten waar je het over wilt hebben en je stuurt me drie werkdagen voor onze afspraak jouw voorbereiding. Ik lees en denk na als voorbereiding op onze sessie (max. 1 uur). 

coaching

2. Marketing Coaching

Doordat we de sessie beide goed hebben voorbereid, halen we zoveel mogelijk resulaat uit de sessie. We bespreken je onderwerp of onderwerpen in een sessie van drie kwartier. Ik laat je weten hoe ik ernaar kijk, geef advies en stel je vragen. Na afloop heb je niet alleen concrete handvatten om verder te gaan, je hebt ook weer nóg meer in zicht in merkstrategie en integere marketing. 

Stap voor stap leer je je marketing en je copy zelf te doen. Met vertrouwen, met focus en met verbinding. 

walk your talk

“Oprecht en unieke inzichten”

“Ik ken Sandra via de Brand The Change community en volg haar werk via Linkedin. In een wereld waar brand professionals elkaar overschreeuwen met clichés en jargon, weet Sandra een bijzondere balans te vinden tussen het professionele en persoonlijke. Ze deelt haar kennis en unieke inzichten op een oprechte manier waardoor ze juist de aandacht weet te trekken.

Daarmee laat ze zien dat ze het advies dat ze haar klanten geeft ook zelf ten praktijk brengt: ‘she walks her talk’. Dat de theorie ook in de praktijk getest is biedt enorme waarde voor opdrachtgevers.”

– Anne Miltenburg, oprichter van The Brandling & auteur van Brand the Change

DRIE SESSIES

Marketing Coaching

€ 600 excl. btw

  • Ik lees je voorbereiding en denk er grondig over na (1 uur). Hoe zorgen we ervoor dat dit jouw positionering versterkt? Welke marketing- en copywriting-tips kan ik je geven? Hoe zorgen we voor concrete stappen om dit onderwerp goed af te ronden? 
  • Zoom-sessie van drie kwartier over het door jou gekozen onderwerp. Je krijgt concrete feedback, tips en inzichten. Om verder te komen met dít onderwerp en met je marketing in het algemeen. Na afloop stuur ik je een samenvatting of aantekeningen. 
  • Dit is alleen voor bestaande klanten en cursisten die al een traject gedaan hebben. Ik help je van “Brand Thinking” naar “Brand Doing”. 

STRIPPENKAART

Marketing Coaching

€ 500 excl. btw

We kunnen ook werken op basis van een strippenkaart. Je koopt 10 strippen van een half uur en die vullen we in zoals je wilt. Ik houd mijn tijd (overleg, denken, Zoom, afspraken maken) bij in mijn urenregistratie.

 

  • Qua planning kijken we wat ons beide past. Hoe eerder je mijn hulp en meedenken vraagt, hoe groter de kans dat het in mijn agenda past.
  • Dit is alleen voor bestaande klanten en cursisten die al een traject gedaan hebben. Ik help je van “Brand Thinking” naar “Brand Doing”.
  • Je kunt na cursus of coaching in principe één keer een strippenkaart aanschaffen. Daarna is het tijd om het echt zelf te doen ;~) (en met een beetje hulp van het Netwerk Integere Marketing natuurlijk)

ervaring

“Streng, liefdevol en ervaren”

“Sandra laat me met haar marketing-coaching zien hoe ik zowel mezelf als anderen tekort doe als ik onduidelijk ben in mijn content. Ze geeft me niet alleen inzicht, maar ook de strenge en liefdevolle schopjes onder mijn kont die ik nodig heb.”

– Hanneke Laaning, merkstrateeg & designer

Even overleggen?