personal branding

LinkedIn Training

Personal Branding en Integere Marketing op LinkedIn. Hoe ben je zichtbaar, herkenbaar en van waarde? Je leert het in een focus-training van 1,5 uur. 

Wees herkenbaar en van waarde op LinkedIn

LinkedIn kan een enorm waardevol platform zijn. Een plek waar je je professionele netwerk uitbreidt door nieuwe mensen te leren kennen én een plek waar je van waarde kunt zijn voor je volgers. Maar hoe doe je dat en waar moet je op letten? 

Zoals in alle online marketing gaat LinkedIn gaat niet alleen over zichtbaarheid. Het gaat vooral over herkenbaarheid en verbinding.

Ik help je met inzichten en tips voor Personal Branding en Integere Marketing. Bewustzijn én praktische handvatten om direct aan de slag te gaan.  

Na deze training heb jij een Linkedin-profiel dat mensen laat zien en voelen wie jij als ondernemer bent en waar het jou om gaat. Helder, herkenbaar en van waarde. 

testimonials

“Van chaotische bende tot verlengstuk van mijn site.”

“Dat LinkedIn in zo’n korte tijd van zo’n chaotische bende tot een waardevol verlengstuk van mijn site getransformeerd kan worden, heerlijk.

Sandra’s uitleg is helder, rustig en prettig doordacht. Bovendien heb ik nu een strategisch plan van aanpak om LinkedIn ook daadwerkelijk op te nemen in mijn social media-strategie.

Ik weet zeker dat deze investering zich tig keer terugverdient doordat klanten mijn profiel op LinkedIn zullen checken en daar een perfect visitekaartje treffen. Uitmuntende training.”

-Evelien de Jong, beslishulp bij wilikeenkind.nl

Zo help ik je

 

Het is soms moeilijk om door je eigen bomen het bos nog te zien. Ik leg je uit hoe Personal Branding werkt, hoe je integer aan marketing kunt doen en hoe je dat stap voor stap kunt inzetten op LinkedIn.

Samen onderzoeken we hoe jouw profiel en je interactie overkomt, of dat klopt en welke stappen je kunt zetten om ervoor te zorgen dat mensen beter snappen waar het jou om gaat. 

Frisse blik

1. Mini Werkboek

Ik help je om je eigen profiel met een frisse blik te onderzoeken. Voor onze sessie krijg je een vragenlijst met handvatten en invalshoeken om alvast zelf op een andere manier te kijken naar wat jij uitstraalt op LinkedIn.

onder de loep

2. LinkedIn Scan

Ik bekijk alle onderdelen van je LinkedIn-profiel. Van je naam en je tagline, tot hoe je je opleidingen en werkervaring hebt omschreven en wat je profielfoto uitstraalt. Maar ik kijk niet alleen naar de statische onderdelen van je profiel. LinkedIn is een netwerk-platform en hoe je reageert en wat je post is minstens zo belangrijk voor het beeld dat je uitstraalt en de waarde die je geeft. Ik kijk dus óók naar je posts en je reacties. 

samen

3. Online Training

In een online sessie van anderhalf uur leer ik je de basis van merkstrategie, Personal Branding en integere marketing op LinkedIn. Daarna bespreken we hoe jij overkomt op LinkedIn. Ik stel je vragen om samen te onderzoeken of dat klopt met wie je bent en waar je voor staat. Ik geef je tips om verschillende onderdelen van LinkedIn te verbeteren zodat je beter herkenbaar wordt, makkelijker focus kunt houden en meer van waarde kunt zijn voor je volgers. 

Na afloop van onze sessie weet je hoe je herkenbaar én van waarde kunt zijn op LinkedIn. 

walk your talk

“Oprecht en unieke inzichten”

“Ik ken Sandra via de Brand The Change community en volg haar werk via Linkedin. In een wereld waar brand professionals elkaar overschreeuwen met clichés en jargon, weet Sandra een bijzondere balans te vinden tussen het professionele en persoonlijke. Ze deelt haar kennis en unieke inzichten op een oprechte manier waardoor ze juist de aandacht weet te trekken.

Daarmee laat ze zien dat ze het advies dat ze haar klanten geeft ook zelf ten praktijk brengt: ‘she walks her talk’. Dat de theorie ook in de praktijk getest is biedt enorme waarde voor opdrachtgevers.”

– Anne Miltenburg, oprichter van The Brandling & auteur van Brand the Change

LinkedIn & Personal Branding

 

Wil je meer doen met LinkedIn en tegelijk de basis van Storybranding en Integere marketing leren? Ik help je om je profiel te verbeteren zodat jouw klanten je kunnen herkennen voor wie je bent. Je krijgt een concrete actielijst én inzicht in wat werkt en waarom. Zodat jij beter herkenbaar en van nog meer waarde bent voor je netwerk. 

EEN FRISSE BLIK

LinkedIn & Branding

€ 240 excl. btw

  • Mini Werkboek die je helpt om zelf met andere ogen naar je profiel te kijken
  • Frisse merkstrategie-blik op alle onderdelen van jouw LinkedIn-profiel
  • Inzicht in de basis van storybranding en integere marketing
  • Sessie om alles samen te bespreken (1,5 uur online)
  • Overzicht met actiepunten en persoonlijke tips (na de training in je mailbox)

nog wat meer?

Extra toevoegingen

  • Follow-Up LinkedIn Coaching van 1 uur (binnen 2 maanden na afronding van een LinkedIn & Branding – Training) € 90,- (ex. btw).

    Waar loop je na een paar weken tegenaan? Hoe zorg je voor nog meer verdieping van je Personal Brand? We zetten samen de puntjes op de i. 

testimonials

“Streng maar liefdevol”

“Sandra laat me met haar marketing-coaching zien hoe ik zowel mezelf als anderen tekort doe als ik onduidelijk ben in mijn content. Ze geeft me niet alleen inzicht, maar ook de strenge en liefdevolle schopjes onder mijn kont die ik nodig heb. And I love it.”

– Hanneke Laaning, merkstrateeg & designer

Veelgestelde vragen

Is zo’n LinkedIn-training alleen voor ondernemers?

Ik werk vooral met ondernemers, maar het gaat in deze training om Personal Branding en om verbinding. Dat betekent dat ik je ook goed kan helpen als je bijvoorbeeld een projectmedewerker bij de Provincie bent of verkoopmedewerker bij een biologische groothandel. Neem contact op om te overleggen of we een goede match zijn.

Moet ik heel actief zijn op LinkedIn voordat ik een training bij je kan doen?

Nee, dat hoeft niet. Als je al actief bent, neem ik de scan van je profiel mee in onze training. Als je nog juist nog niet actief bent op LinkedIn, maar wel graag wilt beginnen, slaan we de scan over en help ik je om vertrouwd te raken op LinkedIn. 

Hoe snel heb je ruimte om met mij te werken?

Voor grotere merkstrategietrajecten heb ik vaak een wachtlijst van ongeveer twee maanden. Met een LinkedIn-training of Schrijfcoaching kun je meestal al tussen één tot drie weken aan de slag. Daarbij krijg je de vragenlijst meteen, dus je kunt zelf al direct aan het werk!

Kan ik ook een langere training bij je volgen over LinkedIn en merkstrategie?

Nu nog niet, maar ik werk op dit moment aan een online cursus over LinkedIn en Storybranding. Als je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief ben je de eerste die het hoort als die cursus online gaat. 

Je kunt bepaalde pakketten ook goed combineren: bijvoorbeeld een LinkedIn-scan én schrijfcoaching, of een LinkedIn-scan met een website-scan. Of je kunt een serie van 3 uur marketingcoaching achter je sessie plakken na je scan. Neem contact op als je wilt overleggen over een bepaalde combinatie.  

Even overleggen?