positionering

LinkedIn Training

Een compacte en persoonlijke training positionering en integere marketing op LinkedIn. Hoe ben je niet alleen zichtbaar, maar ook herkenbaar en van waarde? Je leert het in een training van 1,5 uur. 

Wees herkenbaar en van waarde op LinkedIn

LinkedIn kan een enorm waardevol platform zijn. Een plek waar je je professionele netwerk uitbreidt door nieuwe mensen te leren kennen én een plek waar je van waarde kunt zijn voor je volgers. Maar hoe doe je dat en waar moet je op letten? 

Zoals in alle online marketing gaat LinkedIn gaat niet alleen over zichtbaarheid. Het gaat vooral over herkenbaarheid en verbinding.

Ik help je met inzichten en tips over positionering en integere marketing. Bewustzijn én praktische handvatten om direct aan de slag te gaan.  

Na deze training heb jij een Linkedin-profiel dat mensen laat zien en voelen wie jij als ondernemer bent en waar het jou om gaat. Helder, herkenbaar en van waarde. 

wat klanten zeggen:

“Van chaotische bende tot verlengstuk van mijn site.”

“Dat LinkedIn in zo’n korte tijd van zo’n chaotische bende tot een waardevol verlengstuk van mijn site getransformeerd kan worden, heerlijk.

Sandra’s uitleg is helder, rustig en prettig doordacht. Ik weet zeker dat deze investering zich tig keer terugverdient doordat klanten nu een perfect visitekaartje van me vinden op LinkedIn.”

-Evelien de Jong, beslishulp bij wilikeenkind.nl

Zo gaan we aan de slag:

 

Het is soms moeilijk om door je eigen bomen het bos nog te zien. Ik leg je uit hoe positionering werkt, hoe je integer aan marketing kunt doen en hoe je dat stap voor stap kunt inzetten op LinkedIn.

Samen onderzoeken we hoe jouw profiel en je interactie overkomt, of dat klopt en welke stappen je kunt zetten om ervoor te zorgen dat mensen beter snappen waar het jou om gaat. 

Frisse blik

1. Werkboek

Ik help je om je eigen profiel met een frisse blik te onderzoeken. Voor onze sessie krijg je een compact werkboek met vragen waardoor je  zelf al op een andere manier gaat kijken naar wat jij uitstraalt op LinkedIn.

onder de loep

2. LinkedIn Scan

Ik bekijk alle onderdelen van je LinkedIn-profiel. Van je naam en je tagline, tot hoe je je opleidingen en werkervaring hebt omschreven en wat je profielfoto uitstraalt. Maar ik kijk niet alleen naar de statische onderdelen van je profiel. LinkedIn is een netwerk-platform en hoe je reageert en wat je post is minstens zo belangrijk voor het beeld dat je uitstraalt en de waarde die je geeft. Ik kijk dus óók naar je posts en je reacties. 

samen

3. Online Training

In een online sessie van anderhalf uur leer ik je de basis van merkstrategie, positionering en integere marketing op LinkedIn. Daarna bespreken we hoe jij overkomt op LinkedIn.

Ik stel je vragen om samen te onderzoeken of dat klopt met wie je bent en waar je voor staat. Ik geef je tips om verschillende onderdelen van LinkedIn te verbeteren zodat je beter herkenbaar wordt, makkelijker focus kunt houden en meer van waarde kunt zijn voor je volgers. 

Na afloop van onze sessie weet je hoe je herkenbaar én van waarde kunt zijn op LinkedIn. 

INTEGERE MARKETING

Wie ik ben?

Ik ben Sandra de Jong. Tekstschrijver, marketeer en merkstrateeg. Met 20 jaar ervaring in marketing en schrijven leer ik jou om dat zélf te doen. Ik help je om:

 

  • Verbinding te maken met je klanten, jezelf en je idealen
  • Jezelf helder, aantrekkelijk én eerlijk in de markt te zetten
  • De juiste focus te vinden in je marketing en je teksten

LinkedIn & Positionering

 

Wil je meer doen met LinkedIn en tegelijk de basis van positionering en integere marketing leren? Ik help je om je profiel te verbeteren zodat jouw klanten je kunnen herkennen voor wie je bent. Je krijgt een concrete actielijst én inzicht in wat werkt en waarom. Zodat jij beter herkenbaar en van nog meer waarde bent voor je netwerk. 

persoonlijke training

LinkedIn & Positionering

€ 450 excl. btw

  • Compact werkboek dat je helpt om zelf met andere ogen naar je profiel te kijken
  • Frisse merkstrategie-blik op alle onderdelen van jouw LinkedIn-profiel
  • Inzicht in de basis van positionering en integere marketing
  • Sessie om alles samen te bespreken (1,5 uur online)
  • Concrete actiepunten en persoonlijke tips om herkenbaar en van waarde te zijn voor jouw netwerk
  • Een half jaar gratis lid van de Integere Marketing Academie met alle activiteiten en kennis (t.w.v. 180 euro)

walk your talk

“Oprecht en unieke inzichten”

“In een wereld waar brand professionals elkaar overschreeuwen met clichés en jargon, weet Sandra een bijzondere balans te vinden tussen het professionele en persoonlijke. Ze deelt haar kennis en unieke inzichten op een oprechte manier waardoor ze juist de aandacht weet te trekken.

Daarmee laat ze zien dat ze het advies dat ze haar klanten geeft ook zelf ten praktijk brengt: ‘she walks her talk’. Dat de theorie ook in de praktijk getest is biedt enorme waarde voor opdrachtgevers.”

– Anne Miltenburg, oprichter van BrandTheChange.org

Veelgestelde vragen

Moet ik heel actief zijn op LinkedIn voordat ik een training bij je kan doen?

Nee, dat hoeft niet. Als je al actief bent, neem ik de scan van je profiel mee in onze training. Als je nog juist nog niet actief bent op LinkedIn, maar wel graag wilt beginnen, slaan we de scan over en help ik je om vertrouwd te raken op LinkedIn. 

Hoe snel heb je ruimte om met mij te werken?

Dat verschilt en we overleggen samen even. Deze training is geen zelfstudie – je krijgt persoonlijke feedback en aandacht en die moet ik even inplannen. Neem contact op en we plannen een afspraak. Je krijgt het werkboek meteen na je betaling, net als de toegang tot de Integere Marketing Academie. Je kunt dus deels zelf al direct aan de slag. 

Is zo’n LinkedIn-training alleen voor ondernemers?

Ik werk vooral met ondernemers, maar het gaat in deze training om Personal Branding en om verbinding. Dat betekent dat ik je ook goed kan helpen als je bijvoorbeeld een projectmedewerker bij de Provincie bent of verkoopmedewerker bij een biologische groothandel. Neem contact op om te overleggen of we een goede match zijn.

Even overleggen?