persoonlijk aanbod

LinkedIn Scan

Wat laat jouw LinkedIn-profiel zien over wie je bent en wat je doet?

Wees herkenbaar en van waarde op LinkedIn

LinkedIn kan een enorm waardevol platform zijn. Een plek waar je je professionele netwerk uitbreidt door nieuwe mensen te leren kennen én een plek waar je van waarde kunt zijn voor je volgers.  

Daarvoor heb je focus nodig. Die nieuwe mensen kunnen namelijk alleen herkennen dat jij interessant voor hen bent als je duidelijk laat zien wie je bent en waar je mee bezig bent. En je kunt alleen van waarde blijven voor je volgers als je focus houdt in waar je over schrijft en hoe je reageert.  

LinkedIn gaat niet alleen over zichtbaarheid. Het gaat over herkenbaarheid. Want wat heb je er aan als iemand jou en je bedrijf ziet, maar niet herkent wat er te zien is? Je klanten en je netwerk moeten snappen wat jou wezenlijk anders maakt dan de rest. 

LinkedIn

Herkenbaar en van waarde

Het is soms moeilijk om door je eigen bomen het bos nog te zien. Een frisse blik op jouw LinkedIn-profiel helpt om te onderzoeken wat je uitstraalt, hoe dat overkomt en of dat klopt met wie jij als ondernemer bent. 

Zo help ik je

 

Wat laat jouw profiel zien over wie je bent, wat je doet en waar het jou om gaat?

In een LinkedIn-scan onderzoeken we hoe jouw profiel en al je interactie overkomt, of dat klopt en welke stappen je kunt zetten om ervoor te zorgen dat mensen beter snappen waar het jou om gaat.

Frisse blik

1. Vragenlijst

Ik help je om je eigen profiel met een frisse blik te onderzoeken. Voor onze sessie krijg je een vragenlijst met handvatten en invalshoeken om alvast zelf op een andere manier te kijken naar wat jij uitstraalt op LinkedIn.

onder de loep

2. LinkedIn Scan

Ik bekijk alle onderdelen van je LinkedIn-profiel. Van je naam en je tagline, tot hoe je je opleidingen en werkervaring hebt omschreven en wat je profielfoto uitstraalt. Maar ik kijk niet alleen naar de statische onderdelen van je profiel. LinkedIn is een netwerk-platform en hoe je reageert en wat je post is minstens zo belangrijk voor het beeld dat je uitstraalt en de waarde die je geeft. Ik kijk dus óók naar je posts en je reacties. 

samen

3. Online Sessie

In een online sessie van een uur bespreken we hoe jij overkomt op LinkedIn. Ik stel je vragen om samen te onderzoeken of dat klopt met wie je bent en waar je voor staat. Ik geef je tips om verschillende onderdelen van LinkedIn te verbeteren zodat je beter herkenbaar wordt, makkelijker focus kunt houden en meer van waarde kunt zijn voor je volgers. Ondertussen vertel ik je zoveel mogelijk over hoe storybranding en integere marketing werkt. 

Na afloop van onze sessie weet je hoe je herkenbaar én van waarde kunt zijn op LinkedIn. 

testimonials

Wat ze over me zeggen

“Ik ken Sandra via de Brand The Change community en volg haar werk via Linkedin. In een wereld waar brand professionals elkaar overschreeuwen met clichés en jargon, weet Sandra een bijzondere balans te vinden tussen het professionele en persoonlijke. Ze deelt haar kennis en unieke inzichten in een oprechte manier waardoor ze juist de aandacht weet te trekken.

Daarmee laat ze zien dat ze het advies dat ze haar klanten geeft ook zelf ten praktijk brengt: ‘she walks her talk’. Dat de theorie ook in de praktijk getest is biedt enorme waarde voor opdrachtgevers.”

– Anne Miltenburg, oprichter van The Brandling & auteur van Brand the Change

LinkedIn & Storybranding

 

Wil je een frisse blik op jouw LinkedIn-profiel? Ik help je om je profiel te verbeteren zodat jouw klanten je kunnen herkennen voor wie je bent. Je krijgt een concrete actielijst én inzicht in wat werkt en waarom. Zodat jij beter herkenbaar en van nog meer waarde bent voor je netwerk. 

EEN FRISSE BLIK

LinkedIn & Branding

€ 130 excl. btw

  • Vragenlijst die je helpt om zelf met andere ogen naar je profiel te kijken
  • Frisse merkstrategie-blik op alle onderdelen van jouw LinkedIn-profiel
  • Inzicht in de basis van storybranding en integere marketing
  • Sessie om alles samen te bespreken (1 uur online)

nog wat meer?

Extra toevoegingen

  • Marketingcoaching (3 x 1 uur binnen 2 maanden na afronding van een scan) € 240,- (ex. btw)

testimonials

Wat ze over me zeggen

“Sandra laat me met haar marketing-coaching zien hoe ik zowel mezelf als anderen tekort doe als ik onduidelijk ben in mijn content. Ze geeft me niet alleen inzicht, maar ook de strenge en liefdevolle schopjes onder mijn kont die ik nodig heb. And I love it.”

– Hanneke Laaning, merkstrateeg & designer

Veelgestelde vragen

Is zo’n LinkedIn-scan alleen voor ondernemers?

Ik werk vooral met ondernemers, maar het gaat natuurlijk om Personal Branding en om verbinding. Dat betekent dat ik je ook goed kan helpen als je bijvoorbeeld een projectmedewerker bij de Provincie bent of verkoopmedewerker bij een biologische groothandel. Neem contact op om te overleggen of we een goede match zijn.

Moet ik heel actief zijn op LinkedIn voordat je zo’n scan kunt doen?

Je hoeft niet super actief te zijn, maar ik moet natuurlijk wel iets te scannen hebben. Je zogenaamde statische profiel moet in elk geval zo volledig mogelijk ingevuld zijn: een overzicht van je opleidingen, je werkervaring en een profielfoto. Als je ook actief bent op LinkedIn, kan ik meer scannen en je daarom beter advies geven. Dat mag regelmatig zijn, maar als je af en toe iets post of reageert krijg ik ook al een goed beeld. 

Hoe snel heb je ruimte om met mij te werken?

Ik heb meestal een wachtlijst van ongeveer twee maanden. 

Kan ik ook een langere training bij je volgen over LinkedIn en merkstrategie?

Nu nog niet, maar ik werk op dit moment aan een online cursus over LinkedIn en Storybranding. Als je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief ben je de eerste die het hoort als die cursus online gaat. 

Je kunt bepaalde pakketten ook goed combineren: bijvoorbeeld een LinkedIn-scan én schrijfcoaching, of een LinkedIn-scan met een website-scan. Of je kunt een serie van 3 uur marketingcoaching achter je sessie plakken na je scan. Neem contact op als je wilt overleggen over een bepaalde combinatie.  

Even overleggen?