Een helder en eerlijk verhaal

De Integere Marketing Academie

Je wilt dat mensen snappen waar het je met jouw bedrijf om gaat. Je wilt vindbaar, zichtbaar en herkenbaar zijn. Verbinding maken met je klanten. Zónder marketing-trucjes en zonder blabla. Helder, aantrekkelijk en eerlijk. 

 

Integere Marketing & Storybranding

Binnen marketing en merkstrategie wordt vaak alsof gedaan. Ondernemers doen zich mooier, anders of juist minder voor dan ze zijn. Ze verstoppen zich achter groot, klein of onduidelijk doen.

Dat is niet zo gek, want het ís ook niet gemakkelijk om de juiste focus te leggen. Bij de Integere Marketing Academie leer je om dat toch te doen. Helder en eerlijk. Zodat jij met jouw bedrijf de impact kunt maken waar het je om gaat.

Met meer dan 15 jaar ervaring in marketingcommunicatie en copywriting, leer ik je om je marketing en je storybranding zélf te doen.

eerlijk en met focus

Verbinding met jezelf en met je klanten

Binnenkort start de Integere Marketing Academie. Een online school voor integere marketing en storybranding. Een plek waar je leert om:

 

  • Verbinding te maken met je klanten, jezelf en je idealen
  • Jezelf eerlijk en aantrekkelijk in de markt te zetten
  • De juiste focus te vinden in je marketing en je teksten

Wat wil jij het liefste leren?

Ik heb de afgelopen periode tientallen ondernemers en organisaties geholpen met hun marketing, merkstrategie, teksten en verhalen. Tijdens die projecten ben ik er steeds meer van overtuigd geraakt dat ik je het beste help door je te leren het zélf te doen.

Marketing werkt namelijk niet als je er een paar keer per jaar mee bezig bent. Het is belangrijk om steeds opnieuw verbinding te maken met je klanten. Er is niemand die dat beter kan dan jijzelf. 

Meedenken en meedoen? 

Er staan al een aantal trainingen in de steigers, maar ik wil heel graag weten wat jij het allerliefst wilt leren. Wat vind je bijvoorbeeld leuk en wat vind je lastig aan marketing en wat zou jij graag willen leren over copywriting, merkstrategie en storytelling?

Laat me weten hoe kan ik jou met de Integere Marketing Academie het beste helpen. Als je wilt kun je deze korte vragenlijst invullen. Ik zoek ook mensen die het leuk vinden om – in ruil voor feedback – met korting mee te doen aan de eerste try-out trainingen.

Wil je sowieso niets missen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief. Je krijgt direct 4 korte video’s over integere storybranding. Welkom!

De eerste stap zetten met integere marketing en storybranding?


Ik snap heel goed dat integere marketing en merkstrategie niet altijd gemakkelijk zijn.

Daarom speciaal voor jou: vier korte video's waarin ik je bij de hand neem.

Maak kennis met Integere Storybranding, zodat je de eerste stap kunt zetten naar een helder, aantrekkelijk én eerlijk merkverhaal.

“Sandra brengt het advies aan haar klanten zelf in de praktijk: She walks her talk.”

– Anne Miltenburg, The Brandling

merkstrategie

“Onderzoeken en formuleren”

“Als je een bedrijf hebt, is het belangrijk om te weten waar je voor staat. Sandra helpt je om dat heel precies te onderzoeken én te formuleren. Ze denkt mee, kijkt, luistert en bouwt dan stap voor stap.”

Nynke Visser – DesignDays- Grafisch en ruimtelijk ontwerp

Meer weten of iets vragen?