zelfstudie testers gezocht

Copywriting voor vertrouwen

Je wilt betere teksten op je website. Teksten die kloppen en die laten zien waar het jou met je werk om gaat. Teksten die voor verbinding en vertrouwen zorgen. 

Je wilt géén gladde praatjes, maar je wilt je ook niet meer verstoppen achter vage algemeenheden. 

Hoe zorg je ervoor dat mensen je teksten lezen? En hoe zorg je ervoor dat ze snappen, voelen, geloven en onthouden waar jouw werk om gaat? 

Je leert de basis in deze zelfstudie cursus en ik zoek enthousiaste testers voor de eerste ronde. 

 

Enthousiaste testers gezocht

In januari gaat de derde ronde van de groepscursus “Copywriting voor ondernemers met idealen” van start. Een cursus met véél persoonlijke begeleiding en feedback, maar ook een cursus met toelatingseisen, een beperkt aantal deelnemers en een hogere prijs.

Niet iedereen kan met die cursus meedoen en daarom wil ik daarnaast een laagdrempelige zelfstudie cursus aanbieden. Een cursus waarin elke ondernemer die dat wil kan leren om webteksten te schrijven die voor meer vertrouwen zorgen.

Daarom komt er een basiscursus. Een online zelfstudiecursus waarin ik je vertel over copywriting, positionering, storytelling en integere marketing. Een cursus met opdrachten om zelfstandig te doen.

Ik heb al twee proefkonijnen, maar ik zoek er nog drie of vier. Lees verder als het je wat lijkt :~)

 

SANDRA DE JONG

Integere marketing en copywriting

Met meer dan 15 jaar ervaring als copywriter, schrijver, marketeer en merkstrateeg leer ik jou om zélf beter schrijven. Ik help je om content te schrijven waar je trots op bent en die voor vertrouwen zorgt bij je doelgroep. 

Zodat jij met jouw bedrijf de impact kunt maken waar het jou om gaat. 

 

Hoe werkt dat testen?

 

Als je je wilt aanmelden als tester voor deze zelfstudiecursus is het vooral belangrijk dat je er zin in hebt en dat je er tijd voor maakt. De cursus komt 10 december online en ik schat in dat je er 6 weken mee bezig bent en gemiddeld 6 uur per week. Dat is een wat ruime inschatting, misschien is het wat minder. Je krijgt 9 weken de tijd voor het testen, zodat je sowieso voldoende ruimte hebt. En als je wilt, kun je het ook sneller en intensiever doen.

Wat je van mij krijgt: 

 • Een online cursus vol kennis, tips en opdrachten over positionering, copywriting, storytelling en integere marketing.
 • Een stap-voor-stap methode om een About Page te schrijven die voor meer vertrouwen en verbinding zorgt.
 • Inzichten en tips om helder, aantrekkelijk en eerlijk te schrijven.
 • Na afloop van de cursus geef ik je als bonus tien persoonlijk tips als feedback op je opdrachten. Dat is alleen voor deze testronde – als de basiscursus voor iedereen toegankelijk is, krijgen cursisten geen feedback.

 

Wat ik van jou krijg:

 • Je zet je in om de cursus met aandacht te doen en alles voor 10 februari af te ronden. Ik zoek mensen die hier echt zin in hebben en er tijd voor gaan maken.
 • Je houdt bij hoeveel tijd alles je ongeveer kost en je laat me na afloop weten hoe je de verschillende onderdelen van de cursus hebt ervaren.
 • Dankzij jou kan ik de cursus beter maken waar nodig, en de dingen behouden die vooral niet moeten veranderen.
 • Je laat me na afloop zien wat je geschreven hebt in de verschillende opdrachten.
 • Je  betaalt maar 50 euro (in plaats van 200 euro) en krijgt dan ook nog tien persoonlijke feedback-tips op de About Page die je in de cursus hebt geschreven.

POSITIONERING

Merkstrategie als basis

Binnen marketing gaat het vaak vooral over zichtbaarheid. En zichtbaarheid ís ook belangrijk want mensen kunnen niet ruiken dat je bestaat of wat je doet. Maar zonder herkenbaarheid heb je niets aan al die zichtbaarheid.

Je klanten moeten kunnen snappen en voelen wie jij als ondernemer bent en waar het met jouw werk om gaat. Dat aspect – merkstrategie of positionering – is de basis van integere marketing en daarmee de rode draad in alles wat ik doe.

Hoe kan ik me aanmelden? 

Er zijn nu 2 proefkonijnen die meedoen en er is nog plek voor 3 of 4 extra ondernemers. Ik wil graag een wat gevarieerde groep voor het testen en daarom lees ik graag wat meer over je als je je aanmeldt. Mail me vóór 24 november en geef antwoord op de vragen hieronder. Ik lees je bericht, stel misschien nog wat vragen en laat je voor 29 november weten of je een plek hebt om mee te doen. 

Wat wil ik van je weten? 

 • Waarom wil je met de cursus meedoen, wat hoop je te leren? 
 • Heb je nu een website of ga je binnenkort eentje maken? 
 • Wat doe je als ondernemer en hoe lang doe je dat al? 
 • Heb je al eerder cursussen in marketing of copywriting gedaan? (vertel er wat over)
 • Heb je al eens nagedacht over je positionering of merkstrategie of wordt dit voor het eerst? 
 • Waarom lijkt specifiek deze copywriting-cursus je interessant? (in plaats van een willekeurige andere?)
 • Heb je een link of bijlage naar een zelfgeschreven tekst? Dat mag een webtekst zijn, of een social media-post. Ik krijg graag een indruk van hoe je nu schrijft. 
 • Wat is je naam en je telefoonnummer? 
 • Heb je alles goed gelezen op deze pagina en heb je nog vragen? 
 • Stuur me wat linkjes naar je site, LinkedIn-profiel of andere kanalen, zodat ik even kan kijken wie je ongeveer bent :~)  

ERVARING 

“Eerst nadenken, dan schrijven”

“In de groepscursus “Copywriting voor ondernemers met idealen” leer je hoe je je werk en je merk naar de buitenwereld vertaalt. Sandra laat je eerst nadenken voordat je gaat schrijven. Dat maakt het schrijven makkelijker én beter.   

De cursus is niet alleen leerzaam, het is een stok achter de deur om écht aan de slag te gaan met je website en je marketing.

Ik heb nu een tekst voor mijn About Page waar ik super blij mee ben én ik heb veel nieuws geleerd over merkstrategie, storytelling en copywriting. Ik heb zin om aan de slag te gaan met de volgende pagina’s van m’n website.

Jori Navest – Marketing- en Communicatiespecialist

Even overleggen?