cases

Benieuwd naar klanten en werk?

Elke keer als ik een nieuw project start, leer ik een ondernemer, een organisatie of een project kennen. Ik vind het een van de mooiste aspecten van mijn werk dat ik me steeds weer mag onderdompelen in de wereld en het werk van iemand anders.

Mooie organisaties helpen met focus en impact

Ik ben ondertussen bijna 20 jaar marketeer en tekstschrijver en doe niets liever dan mensen helpen om hun verhaal helder en aantrekkelijk aan de wereld te tonen. Hieronder zie je een  aantal projecten die ik heb geholpen met merkstrategie, verhalen, concept, marketing of webteksten.

Denk je dat ook wij een goede match zijn? Wees welkom om contact op te nemen.

SCOPE

SCOPE is het expertisecentrum voor persoonlijke ontwikkeling van de Rijksuniversiteit Groningen en het Universitair Medisch Centrum Groningen.

Diensten:
Merkstrategie, Kernverhaal, Webteksten, Merknaam-creatie, Powerpoint-presentatie.

Rineke Dijkinga & Puur Westerwolde

Rineke Dijkinga is voedingsdeskundige, auteur en zoals ze zelf vol enthousiasme zegt “een groendoener”. Een van haar duurzame projecten is de groene vergaderlocatie Puur Westerwolde.

Diensten:
Branding Advies, Tekstadvies, Tagline, Webstrategie-advies.

Anke van Helden

Anke van Helden is therapeut, mindfulness-trainer en orthopedagoog. Ze wilde een nieuwe website die beter liet zien waar het haar om gaat.

Diensten:
Merkstrategie, Kernverhaal, Webteksten, Webstrategie, Website.

Magazine Power to Flex

Power to Flex is een samenwerkingsproject op het gebied van duurzame energie, waterstof en innovatie. Voor de Provincie Groningen maakte ik samen met Hanneke Laaning een magazine over dit inspirerende project.

Diensten:
Communicatieplan, Concept, Redactie, Tekst, Projectmanagement.

Nóg meer ervaringen lezen?