integere marketing

Een helder en eerlijk verhaal

Je hebt een prachtig bedrijf en de hele wereld mag dat weten. Maar hoe doe je dat? Hóe zorg je ervoor dat jouw klanten snappen en voelen wie jij werkelijk bent, wat je nou eigenlijk doet en waar jij precies voor staat?

Alles begint met merkstrategie

Binnen marketing gaat het vaak over zichtbaarheid. Je moet zichtbaar zijn op social media, zichtbaar met je e-mailmarketing, zichtbaar met je blogs. Maar je hebt níets aan al die zichtbaarheid als mensen niet herkennen wat ze zien.

Of het nou om je webteksten gaat, je aanbod, je nieuwsbrieven of social media. Álle begint met merkstrategie: wie ben je, wat doe je en wáárom is dat belangrijk?

Je hebt níets aan zichtbaarheid als mensen niet herkennen wat ze zien.”

– Sandra de Jong

Aanbod

merkstrategie-boeken

Je wilt dat mensen snappen waar het jou met jouw bedrijf om gaat. Je wilt vindbaar, zichtbaar en herkenbaar zijn. Verbinding maken met je klanten. Zónder marketing-trucjes en zonder blabla.

storybranding-notebook-schrijven

Je wilt dat mensen snappen en voelen wat je doet en waarom dat belangrijk is. Aantrekkelijk, duidelijk en eerlijk. Zodat je meer impact kunt maken met jouw bedrijf.

Schrijfcoaching-vulpen

Hoe schrijf je op zo’n manier dat mensen je online teksten met plezier lezen en je precies vertelt waar het om gaat?

LinkedIn Training Online Personal Branding

Hoe laat je jezelf herkenbaar zien op LinkedIn? Waar post je over en hoe reageer je waardevol op de berichten van anderen?

vertel waar het om gaat

Vier gratis Storybranding Video’s

Ik snap heel goed dat het niet gemakkelijk is om je bedrijf aan de wereld te presenteren. Daarom help ik je met vier korte video’s over integere merkstrategie en storytelling.

Meer weten?