aanbod

Een helder en eerlijk verhaal

Je hebt een prachtig bedrijf en de hele wereld mag dat weten. Maar hoe doe je dat? Hóe zorg je ervoor dat jouw klanten snappen en voelen wie jij werkelijk bent, wat je nou eigenlijk doet en waar jij precies voor staat?

Copywriting & Integere Marketing: alles begint met merkstrategie

Binnen marketing gaat het vaak over zichtbaarheid. Je moet zichtbaar zijn op social media, zichtbaar met je e-mailmarketing, zichtbaar met je blogs. Maar je hebt níets aan al die zichtbaarheid als mensen niet herkennen wat ze zien.

Een goed verhaal begint daarom altijd met merkstrategie: wie ben je, wat doe je en wáárom is dat zo belangrijk?

Je hebt níets aan zichtbaarheid als mensen niet herkennen wat ze zien.”

– Sandra de Jong

Aanbod

rood-potlood

Je weet dat je website niet écht duidelijk en voelbaar maakt wie jij als ondernemer bent en waar het jou om gaat. Maar waar zit ‘m dat in en hoe kun je het verbeteren?

storybranding-notebook-schrijven

Je wilt dat mensen snappen en voelen wat je doet en waarom dat belangrijk is. Aantrekkelijk, duidelijk en eerlijk. Zodat je meer impact kunt maken met jouw bedrijf.

Schrijfcoaching-vulpen

Hoe schrijf je op zo’n manier dat mensen je online teksten met plezier lezen en je precies vertelt waar het om gaat?

dino-speelgoed-linkedin

Hoe laat je jezelf herkenbaar zien op LinkedIn? Waar post je over en hoe reageer je waardevol op de berichten van anderen?

vertel waar het om gaat

Gratis kennismaking met Integere Storybranding

Ik snap heel goed dat het niet gemakkelijk is om je bedrijf aan de wereld te presenteren. Daarom help ik je met vier korte video’s over integere merkstrategie en storytelling.

Meer weten?