integere marketing

Een helder en eerlijk verhaal

Je hebt een prachtig bedrijf en de hele wereld mag dat weten. Maar hoe doe je dat? Hóe zorg je ervoor dat jouw klanten snappen en voelen wie jij werkelijk bent, wat je nou eigenlijk doet en waar jij precies voor staat?

Alles begint met merkstrategie

In marketing wordt veel over zichtbaarheid gesproken. Maar zonder herkenbaarheid heb je níets aan die zichtbaarheid. Je klanten willen snappen, voelen en geloven waar het jou om gaat. Wie ben je, wat doe je en waarom is dat zo belangrijk? Die duidelijkheid is de basis van al je marketing. 

Aanbod

storybranding-bank-laptop

Merkstrategie Coaching

Je wilt dat mensen snappen, voelen en onthouden wat je doet en waarom dat belangrijk is. Aantrekkelijk, duidelijk en eerlijk. Een stevige basis voor al je marketing en je communicatie, zodat je meer impact kunt maken met jouw bedrijf.

vulpen schrijfcoaching

Cursus Copywriting

Je wéét dat de teksten op je site beter kunnen. Ze mogen duidelijker, aantrekkelijker en beter passend bij waar het jou met jouw werk om gaat. In deze cursus leer je hoe je webteksten schrijft die voor vertrouwen zorgen. 

“Sandra brengt het advies aan haar klanten zelf in de praktijk: She walks her talk.”

– Anne Miltenburg, BrandTheChange.org

vertel waar het om gaat

Vier gratis video’s

Ik snap heel goed dat het niet gemakkelijk is om je bedrijf aan de wereld te presenteren. Daarom help ik je op weg met vier korte video’s over integere merkstrategie en storytelling.

Meer weten?